Post by gravmemujana on Mar 13, 2022 2:06:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Language Transfer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Language Transfer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήστε κωδικό απεριόριστα χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Language Transfer 2022 version ▞▞▞
Μεθοδολογία έξω από το κουτί. Είμαι έκπληκτος πόσο όμορφος αποδεικνύεται ο τρόπος εκμάθησης μιας νέας γλώσσας, μέσω αυτής της εφαρμογής! Αξίζει τον χρόνο!
Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ καλό γιατί σίγουρα ήμουν απλώς μια μητρική αγγλική γλώσσα δεν ήθελα να μιλήσω τίποτα άλλο μέχρι που γνώρισα μερικά καυτά λατίνα κορίτσια. Είναι δωρεάν και είναι εύκολο να πλοηγηθείτε σε όλα όσα χρειάζεστε απλώς ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το play. Αλλά θα ήθελα να είχε ένα για να βελτιώσει και τα αγγλικά μου και είναι πολύ εκπαιδευτικό χωρίς πίεση.
Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών μέχρι στιγμής. Μόλις άρχισα να μαθαίνω γερμανικά με αυτήν την εφαρμογή και νιώθω ότι είμαι σχεδόν σε θέση να κάνω μια μικρή συνομιλία με έναν πραγματικό Γερμανό ντόπιο. Θα πρέπει να προσθέσουν ένα μάθημα ρωσικών, τότε θα ήταν τέλειο, αλλά θα έχουν πρόβλημα με την κατανόηση της δομής της λέξης
Ειλικρινά μια από τις πιο τέλειες γλωσσικές εφαρμογές που έχω χρησιμοποιήσει. Το εύρος των γλωσσών είναι περιορισμένο, αλλά κάθε μάθημα είναι πιο αποτελεσματικό από εφαρμογές μαθημάτων ή εκπαίδευση ετών. Η χρήση του σε συνδυασμό με το clozemaster είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε γλώσσες
Εξαιρετικό περιεχόμενο, εξαιρετικά χρήσιμο. Εξαιρετική κατανόηση, εξαιρετικές συμβουλές. Έκανε θαυμάσια δουλειά συγκεντρώνοντας αυτό το υλικό. Θα είστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή τη διαδικασία.Αφού δοκίμασα τόσες πολλές εφαρμογές, αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών που έχω βρει. Είναι δωρεάν, αλλά κάντε δωρεά! 💜💙💚💛🧡❤️
Λατρεύω αυτή την εφαρμογή τόσο πολύ. Σας διδάσκει μια γλώσσα, αλλά σας βοηθά να την κατανοήσετε επίσης και από πού προέρχεται (κάνοντάς την διασκεδαστική και πιο αξέχαστη). Θα συνιστούσα αυτήν την εφαρμογή εάν είστε μαθητής ήχου όπως εγώ. Και είναι σύντομα μαθήματα, που το καθιστούν εύκολο να το παρακολουθήσετε και όχι υπερβολικό.Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν μόνο λίγες διαθέσιμες γλώσσες, κάτι που είναι κατανοητό επειδή υπάρχει μόνο ένα άτομο που τις διδάσκει, αλλά θα ήθελα πολύ να το δω να μεγαλώνει και να προσθέτει διαφορετικούς δασκάλους που κάνουν το ίδιο πράγμα.
Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να μπορούσατε να παράγετε πολλούς περισσότερους ήχους σαν αυτόν. Αναλύεις τη γλώσσα και την κάνεις πολύ πιο εύκολη στην κατανόηση.
Δεν έχω τελειώσει ακόμα, αλλά μου αρέσει πολύ το πώς πάει μέχρι τώρα! Εύκολο στην κατανόηση και εστιάζει στις έννοιες/συσχέτιση έναντι της απομνημόνευσης όπως ορισμένα άλλα προγράμματα.
Αυτή η μέθοδος οδηγεί την εκμάθηση γλωσσών σε άλλο επίπεδο. Έχω μάθει πολλά χωρίς να νιώθω κάτι συντριπτικό, κερδίζω γνώση πολύ διαισθητικά. Μπορώ μόνο να το προτείνω, είναι υπέροχο και δωρεάν! Ανυπομονώ για το μέλλον εάν αυτό το έργο και άλλες γλώσσες θα έρθει, εν τω μεταξύ θα κάνω ό,τι μπορώ για να το διαδώσω όπου μπορώ
Πολύ καλό αλλά με λίγα λάθη
Μία από τις καλύτερες πλατφόρμες εκμάθησης γλωσσών Τα μαθήματα είναι τόσο τέλεια που σας δίνουν το περιβάλλον της τάξης και σας μαθαίνουν πώς να παρακολουθείτε γρήγορα τις γλωσσικές σας ικανότητες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι δωρεάν, είστε καταπληκτικοί.
Σίγουρα δεν υπάρχουν σφυρίγματα και καμπάνες με αυτό το μάθημα - είναι πραγματικά απλό και χωρίς ανοησίες. Έμαθα περισσότερα σε αυτό το μάθημα μετά σε όλες τις προσπάθειές μου στα Ισπανικά τα τελευταία 30 χρόνια!
Language Transfer শিক্ষা sgzi
Το καλύτερο εργαλείο εκμάθησης γλωσσών που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Χρησιμοποιείται για τουρκικά και ιταλικά
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, τα πράγματα εξηγούνται τόσο χαλαρά.. Εντυπωσιάστηκα κυριολεκτικά ενώ άκουγα μαθήματα ισπανικών... Σας ευχαριστώ πολύ για ένα τόσο υπέροχο εργαλείο για να βελτιώσουμε την κατανόησή μας για το πώς χτίζεται η γλώσσα... Είμαι περίεργος αν έχεις τέτοιο μάθημα για τα Ρωσικά.. 😊
Ουάου! Αυτή η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και διαισθητική χωρίς σφάλματα μέχρι στιγμής. Το χρησιμοποιώ για να μελετήσω γερμανικά και να κάνω γρήγορη και σταθερή πρόοδο. Πηγαίνω αργά και προσπαθώ να δώσω απαντήσεις μπροστά από τον μαθητή. Επιστρέφω επίσης και ξανακάνω τα προηγούμενα μαθήματα πριν προχωρήσω. Η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών που έχω δοκιμάσει.
Φίλε. Είσαι απίθανος. Αυτός ο τρόπος μάθησης είναι απλά συγκλονιστικός, ποτέ δεν πίστευα ότι μια γλώσσα μπορεί να γίνει κατανοητή τόσο αποτελεσματικά χωρίς καν τη χρήση καθημερινών εργαλείων, μόνο το μυαλό αρκεί. Ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Λατρεύω αυτή την εφαρμογή τόσο πολύ, η κυριολεκτική παρακολούθηση με βοήθησε να μάθω περισσότερα σε 30 λεπτά από ό,τι έμαθα ποτέ στα 4 χρόνια που έκανα ισπανικά στο γυμνάσιο και αυτό κυριολεκτικά έκανε μόνο πριν από 2 χρόνια. Είναι απλώς απλούστερο και έχει επιλεγμένο αριθμό γλωσσών για να διαλέξετε, αλλά το να είναι μόνο ένας άνθρωπος που διδάσκει πολλές γλώσσες είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Ανυπομονώ έως ότου η ομάδα που το πέτυχε αυτό αποκτήσει μεγαλύτερη αναγνώριση. Μου αρέσει πολύ αυτό! ❤️
Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική και σας διδάσκει τις διαθέσιμες γλώσσες τόσο καλά που σας κάνει να αμφισβητείτε τους προηγούμενους καθηγητές σας. Η διαφημιστική εκστρατεία πίσω από τη νέα μέθοδο διδασκαλίας είναι αληθινή και θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτήν την εφαρμογή σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει γλώσσες. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν μπορώ να προωθήσω ή τουλάχιστον να παραλείψω ένα μάθημα και ως εκ τούτου η ολοκλήρωσή του είναι απογοητευτικό, καθώς τα περισσότερα μαθήματα ξεκινούν με ένα εισαγωγικό μάθημα. Αυτό είναι αρκετά απογοητευτικό καθώς πρέπει να το ακούσω πολλές φορές. Διαφορετικά αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική.
Βρήκα αυτή την εφαρμογή πολύ πρακτική.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε, επειδή βασικά δεν χρειάζεται να κρατάτε σημειώσεις, καθώς μπορείτε απλώς να ακούσετε και να παρακολουθήσετε τη συνομιλία του δασκάλου και των μαθητών. Επιπλέον, σε αυτήν την εφαρμογή χρησιμοποιούν τη μέθοδο ερώτησης και απάντησης, η οποία νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή μέθοδος για να μάθετε μια νέα γλώσσα.
Είναι εντυπωσιακό ότι αυτή η εφαρμογή δεν απαιτεί καμία πληρωμή, καλό περιεχόμενο, καλές πληροφορίες, μια από τις καλύτερες μεθόδους διδασκαλίας.
Εξαιρετική εφαρμογή για μάθηση. Νιώθεις ότι ο δάσκαλος στέκεται μπροστά σου και ο ρυθμός του είναι τέλειος. Χωρίς διαφημίσεις. Δεν με ενοχλεί τίποτα. Είναι επικεντρωμένη στη μάθηση χωρίς παιχνίδια. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να βρω, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρήκα μια τέτοια εφαρμογή
Μόλις ολοκληρώνω τα διαθέσιμα μαθήματα γαλλικών και είναι τόσο καλά. Η LT έχει μια μη καπιταλιστική δομή που είναι ΦΡΕΣΚΕΥΤΙΚΗ. κοιτάξτε το διαδικτυακό τους κατάστημα, λέγεται μη κατάστημα και όλο αυτό το έργο είναι τόσο καθαρό, ειδικά για κάτι που είναι στην πραγματικότητα ένα χρήσιμο εργαλείο.
Ουάου! Απλά wow, καταπληκτική δουλειά. Μαθαίνω γερμανικά εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν τα έχω καταλάβει πραγματικά. Αλλά σκέφτηκα να το μάθω με μια εφαρμογή ταυτόχρονα και βρήκα αυτό. Στοιχηματίζω ότι αν άρχιζα να μαθαίνω Γερμανικά με τη Μεταφορά Γλώσσας, θα τα καταλάβαινα περισσότερο από ό,τι τώρα. Τόσο υπέροχα!
Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος γλώσσας! Εάν θέλετε πραγματικά να εσωτερικεύσετε μια γλώσσα, θα πρέπει να ακούσετε τι έχει να πει αυτός ο τύπος! Μαθαίνω ισπανικά εδώ και 2 μήνες ακούγοντας τα μαθήματα στην εφαρμογή μαζί με περαιτέρω ακρόαση και ανάγνωση στον Ιστό μέσω καθαρά ισπανικού περιεχομένου. Ειλικρινά μιλώντας, για έναν μη μητρικό ομιλητή της αγγλικής γλώσσας όπως εγώ, συνειδητοποίησα ότι μπορώ πραγματικά να μάθω μια τρίτη γλώσσα απλώς «συνδέοντάς» τη με τη δεύτερη γλώσσα μου σε αυτήν την περίπτωση. Πολύ εξυπηρετικό 👌
Λατρεύω απόλυτα αυτήν την εφαρμογή. Παρόλο που δεν χρειάζεται να θυμάστε κάθε λέξη που γνωρίζετε, εξακολουθείτε να μαθαίνετε πολλά. Ακούγοντας μόνο τον ήχο το βρίσκω πολύ χαλαρωτικό.
Δεν υπάρχει ιαπωνική γλώσσα για εκμάθηση
Υπέροχα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα. Αυτή τη στιγμή μαθαίνω γερμανικά και τα μαθήματα με έχουν βοηθήσει πολύ. Δεν μπορείτε να βασιστείτε αποκλειστικά σε αυτήν την εφαρμογή εάν θέλετε να μάθετε πραγματικά μια γλώσσα, αλλά είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει στο ταξίδι σας προς την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.
Θα μου άρεσε αν μπορούσατε να προσθέσετε τα βουλγαρικά στη λίστα των γλωσσών!
Μια από τις καλύτερες εφαρμογές που βρήκα για έναν αρχάριο που μαθαίνει γλώσσα. Τόσο εύκολο στη χρήση και κατανόηση. Μου αρέσει που είναι όλα διαθέσιμα δωρεάν. Μερικές δυσλειτουργίες εδώ κι εκεί αλλά τίποτα που να διακόπτει τη ροή και τη χρήση.
Μετά την 1η μέρα σε αυτήν την εφαρμογή, άρχισα επιτέλους να διασκεδάζω μαθαίνοντας ισπανικά! Χρησιμοποιούσα το duolingo, αλλά η μορφή Μεταφοράς Γλώσσας και το πώς εξηγεί τα πάντα με βοήθησαν να καταλάβω πώς συνδυάζονται οι λέξεις. Άρχισα να διαβάζω τα πάντα γύρω μου και προσπάθησα να τα μετατρέψω στα Ισπανικά. Το λατρεύω! Ενθουσιασμένος που συνεχίζω να μαθαίνω!
Είναι απλά υπέροχο. Εύκολο στην ακρόαση και πραγματικά εξηγώντας τη γλώσσα. Ευχαριστώ!
Τόσο χρήσιμη εφαρμογή, έχω μάθει περισσότερα Ισπανικά χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή από ό,τι σε ένα χρόνο μαθημάτων. Συνιστάται!
Έμαθα πολλά από αυτήν την εφαρμογή. Χρησιμοποιώ επίσης πέτρα ροζέτα και babbel και αυτή η εφαρμογή καλύπτει τα κενά που μου έλειπαν!
Φοβερο. Πραγματικά με βοήθησε να καταλάβω γιατί λέγονται τα πράγματα όπως είναι αντί να απομνημονεύω απλώς. Στα μισά του πλήρους μαθήματος των Ισπανικών και νιώθω ότι μπορώ να πω πολλά από αυτά που θέλω να πω. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Είναι μια καλή εφαρμογή για την εκμάθηση γλωσσών, αλλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Σας ζητώ ειλικρινά να βάλετε τα ρωσικά στην επόμενη ενημέρωση.
Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης ισπανικής γλώσσας που έχω βρει ποτέ και ο τρόπος με τον οποίο δομεί την εκμάθηση είναι πολύ ισχυρός και διαισθητικός. Θέλω απλώς να υπάρχουν περισσότερες γλώσσες με αυτήν τη μορφή! <3 καταπληκτικό~
Το να προσπαθείς να μάθεις ισπανικά και αυτό βοηθάει πραγματικά στην ομιλία που επιτρέπεται σε σύγκριση με κάποιον όπου θα έκανες απλώς λεξιλόγιο χωρίς να μάθεις καμία δεξιότητα συνομιλίας, αν θέλεις να μάθεις μια γλώσσα αυτή είναι μια καλή επιλογή
Εύκολο και δωρεάν είναι ένας καλός τρόπος για να μάθετε πολλά για τη γλώσσα και πώς λειτουργεί. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα Μου άρεσε πολύ Έκανα το μάθημα γαλλικών και καταλαβαίνω πλήρως γαλλικά σε ένα εντελώς νέο επίπεδο
Ένας τόσο υπέροχος πόρος για μια δωρεάν εφαρμογή... Εύκολη ακρόαση και απορρόφηση. Εκτιμώ την άτυπη, μη δομική προσέγγιση της μάθησης!
Το χρησιμοποιώ για ισπανικά εδώ και δύο εβδομάδες. Έχω δοκιμάσει πολλές προσεγγίσεις, εφαρμογές και αυτό είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Τέλεια προσέγγιση, εξηγήσεις και ρυθμός. Είναι σαν να έχεις έναν ιδιωτικό δάσκαλο μόνο για σένα.
Language Transfer Təhsil xbf
Πραγματικά χρήσιμη εφαρμογή για να γίνει η εκμάθηση γλωσσών πολύ πιο απλή και απλή. Πραγματικα τελεια. Επίσης 100% δωρεάν και λειτουργεί με εθελοντικές εισφορές. Θα μπορούσατε να ξοδέψετε πολύ περισσότερα σε πολύ λιγότερα και παρόλα αυτά να μην καταλάβετε τη γλώσσα
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι δωρεάν. Είναι σαν να ακούς έναν καθηγητή ξένων γλωσσών που διδάσκει κάποιον. Υπέροχα πράγματα.
Το απόλυτο κρυμμένο στολίδι. Η εφαρμογή είναι απλή και το περιεχόμενο είναι απείρως καλύτερο από αυτό που θα λαμβάνατε σε μια τάξη.
Vector 2 Premium আর্কেড tey
Μέχρι στιγμής βρήκα αυτή την εφαρμογή ως την καλύτερη που έχω χρησιμοποιήσει, επειδή είναι απλή αλλά αποτελεσματική. Το μάθημα ιταλικών με έμαθε να σκέφτομαι ιταλικά με λίγα μόνο από τα μαθήματα και περίπου 1 ώρα ακρόασης, που είναι ιδανικό για μένα αφού έχω μωρό, οπότε το να κοιτάω το τηλέφωνό μου είναι αρκετά δύσκολο, αλλά ο ήχος μπορεί να αναπαραχθεί ενώ εγώ κάνω τις εργασίες και κοιμάται. Ανυπομονώ πραγματικά να δοκιμάσω και τα άλλα μαθήματα γλώσσας εγκαίρως. Υπέροχη εφαρμογή, ευχαριστώ!
Μέχρι στιγμής αυτή είναι μακράν η καλύτερη εφαρμογή που έχω βρει για εκμάθηση γλωσσών. Θα εκπλαγείτε με το πώς θα μάθετε σε λίγες μόνο ώρες. Ο καθηγητής γαλλικών είναι τόσο γνώστης και ευγενικός! Υπέροχος!
Εξαιρετική εφαρμογή αλλά έχουν περιορισμένες γλώσσες. Ήθελα να σπουδάσω νορβηγικά αλλά δεν το προσφέρουν. Μου άρεσε πολύ αυτή η εφαρμογή όταν έμαθα ιταλικά σε αυτήν. Ελπίζουμε ότι θα παρέχουν μια τεράστια ποικιλία γλωσσών στο μέλλον.