Post by gravmemujana on Mar 13, 2022 2:16:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Безплатен калкулатор дроби ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Безплатен калкулатор дроби IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ неограничен хак на монети ▞▞▞
▞▞▞ Безплатен калкулатор дроби 2022 version ▞▞▞
Това патици правят най-добрите
Не разбирам това приложение и изобщо не ми помогна след 10 минути игра с него. Бих го оценил с една звезда, но реших да отида с 2 звезди
Най-добрият калкулатор за дроби!!!
Фантастичен и лесен за използване. Помогна ми много пъти и наистина ускорява процеса при проектирането. Като човек с дислексия, това приложение наистина ми помага да не объркам измерванията си.
Добър, но не решава проблеми
Имах нужда от това!! супер лесен за използване. Идеално, защото няма много приложения за калкулатори, в които можете да използвате дроби. Решенията са полезни за разбиране, особено когато знаете, че трябва да обясните отговора си. (като в училище) Най-накрая калкулаторите имат как да решават бутони
добре
Харесвам това приложение, но ако умножавате дроби, излизат тези луди числа като 1254/2657 от дроб. Не може ли да се закръгли до нещо малко по-работещо?
Трябва да го направите, за да можете да правите и десетични отговори.
Добре е
Много лесна за работа
Уникално предложение . Днес имам тест и ще ми влезе в голяма употреба
Fraction Calculator Plus கருவிகள் aoqn
БЕЗПОЛЕЗЕН
Страхотен инструмент за дървообработване.
輕鬆便捷地解答分數問題 工具 gmh
Това дори не е просто частта, която получавате
Не ви позволява да изваждате 2 числа, продължава да събира числа
Но няма да спре да променя номерата си
Здравейте! Моля, добавете и десетични дроби, ако ми се викаше там😅 например 0,0004 очаквам вашият отговор скоро моля! Благодаря предварително!
Човекът, който направи това, е глупав. Дадох това 2 звезди, защото написах прост въпрос и отговорът му е правилен, а след това написах 5/7÷(5-1 1/4) и отговорът беше грешен Не го правя препоръчвам това много😒
Работи добре Без проблеми Малки изскачащи прозорци с реклами.
през последните 5 месеца ми помага частично и решава математическите ми задачи, които бих го препоръчал 😊
Супер е доволен съм
Много ми харесва този калкулатор и е безплатен.Клавиатурата в лявата колона е за основно изобразяване. Първоначално не бях сигурен как да получа дроби, но накрая разбрах горните цифрови клавиши, след това долните цифрови клавиши (да), също, след като покаже отговор на дроби.. ако докоснете отговора, той се отваря и показва пълната дълга форма за това как да получите този отговор.. наистина страхотно!!!🙂 Скоро ще навърша 60 и това приложение. Обновява паметта ми на дроби. Разгледах други и този беше с оценка 4,8 ...опитайте, ще ви хареса.
Най яките
Това приложение прави точно това, което казва, че ще изпълни моите очаквания. Харесвам го, наистина ми помага, когато съм забъркан с въпрос, а това приложение е страхотно, защото моят калкулатор по подразбиране няма режим на дроби. Наистина лесен за използване.
Hora ne deistva kalkolatorut smqta kato purvoklasnik samo izlvajda cifrite или gi subira
Това приложение е лесно за използване, но някои процеси и отговори бяха грешни, сякаш реших въпрос 3 1/4 1/2, разделен на 3/4-1/2*3 1/2 Ще даде различен отговор, ако го напишем директно в приложението ще даде неправилен отговор, но ако го напишем част по част, като използваме Bodmas правилото, то ще даде правилен отговор, моля, решете този проблем, ще го оценя с 5.
Харесвам приложението, страхотно е и ми харесва как ви казва как приложението го е решило. Така ние всъщност го научаваме, вместо просто да знаем какъв е отговорът. За разлика от други компании за калкулатори.
Няма решение за задачи с десетични дроби
Това е най-важната част от любимата ми част от предмета е, че математиката е много лесна за решаване, благодаря
Калкулаторът на дроби работи добре, точно като всички приложения за калкулатор на дроби, но това приложение използваше 85MB пространство. Това е по-голямо от моя уеб браузър. Няма причина просто приложение като това да събира и съхранява толкова много данни. Рекламите са досадни, но събирането на данни е отвъд обидно.
Не мога да използвам отрицателни фракции
Много удобно
Нуждае се от експонента и алгебричен режим или бутонът не може да направи 3x ÷1/12
Опитах доста приложения от този вид. Като майка, която учи домашно, това е фантастично да проверя работата и да го обясня на дъщеря ми без конкурс. Това е един от най-лесните потребителски интерфейси, които съм изпитвал. Много интуитивен. Обичам го! Благодаря на разработчиците.
Липсващата основна функция е трудно да се пренебрегне. Няма бутон за десетичната запетая Няма начин да се правят уравнения без едно. Ако изчислявате само цели числа и дроби, това приложение ще работи.
Това приложение е отвратително
Това приложение не ви позволява да задавате въпроси, които са например въпрос 28|42 ÷ 14.
Наистина е добре
Трябва да изтриете всичко, за да спрете да изоставате.
То не следва правилото PEMDAS в математиката, което е много важно.
Искрено ОБИЧАМ това приложение! Това е супер полезно. Обикновено е наистина трудно да се намери приложение, което отговаря на всичките ви нужди, но това приложение прави точно това! Харесва ми как обяснява ВСИЧКИ стъпки, така че концепцията да е ясна. Напълно бих препоръчал това приложение. Просто давай! Благодаря за това прекрасно приложение!
Невероятно приложение. Помага с различни функции от конструирането до проверката на домашните за малки деца.
Работи според очакванията, не може да се запази.
Това е много добро приложение. Можем да изчислим нормални номера и дробни числа. Но му липсва само едно. Не можем да правим дроби в скоби (BODMAS) лесно. НО АКО се опитаме малко, това ни дава правилния резултат. Редактиране: Благодаря ви, че решихте проблема.
Страхотно приложение! ясен, лесен за използване. при изчисляване на измерванията е бързо и ефективно. Не е нужно да губя време със сложен научен калкулатор, за да получа точни измервания за моя бизнес. поставя числата и изплюва дробите. Обичам го!
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Pakikipagsapalaran rmmo
Супер полезен и обичам процеса стъпка по стъпка, който ви показва.
Много е готино Това помага много в часове
Много е добро