Post by gravmemujana on Mar 13, 2022 2:28:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای تبلیغاتی ▞▞▞
▞▞▞ Beyblade Burst Rivals 2022 version ▞▞▞
عالیه حتما نصبش کنید این یک ستاره هم که کم کردم برای اینه که حجمش زیاده وگرنه دانلودش کنید😁😁
من قبلا این بازی را دوست داشتم، اما به تازگی تکراری و کسل کننده شده است، نه به اندازه کافی رویدادها یا حالت داستانی یا هر چیزی که ارزش بازی کردن داشته باشد، من هر بی پول زیادی خرج کرده ارزش آن را ندارد
بازی فوق العاده من عاشق این بازی هستم اما من یک مجموعه افسانه ای در یک حساب دارم اما یک بار این بازی را حذف نصب کردم اکانت من آنجا نیست لطفاً به من کمک کنید چگونه به حساب خود برگردم لطفاً کمک کنید
من از بازی متنفر نیستم، اما مثل این است که آنها فقط سه چیز با هم دارند. رویال ها، همچنین باید حرکات بی بیشتر اضافه کنند، مثل اینکه آشیل حرکات زیادی دارد و فقط 1 اضافه می کنند و باید دفاع Z باشد.
من عاشق این بازی هستم من همه بیگ های من را 5 ستاره دارم در اینجا هک است اگر این بازی را 5 بار به روز کنید که بیگ های شما 5 ستاره می شوند.
این یک بازی بی معنی است و روشی که ما باید مربع ها را مطابقت دهیم وحشتناک است. من آرزو داشتم به آن امتیاز 0 ستاره بدهم.
خوبه ولی از یه مرحله به بعد همش می بازم 😠😠😡
این بازی عالی فکت نت خیلی می بره
هم بازی فرفره های انفجاری هم فیلمش
بازی خیلی خوبی بنظر من حتما ولی به نظر من بازی رو بگیر
من فقط 1 ستاره به آن دادم چون وقتی برنامه را باز می کنم فقط بارگذاری را نشان می دهد 10 دقیقه صبر کردم اما تا آن زمان فقط بارگیری را نشان می دهد بچه ها لطفاً این بازی را نصب نکنید این فقط اتلاف وقت و داده است پس لطفاً آن را اصلاح کنید. این بازی را دوباره بازی خواهم کرد، این بازی مورد علاقه من بود، بنابراین این بازی را بدتر نکنید، من فقط درخواست می کنم لطفاً آن را اصلاح کنید.
هر بار که از بازی خارج می شوم و دوباره وارد چالش های ماهانه می شوم.
Beyblade Burst Rivals पहेली bpo
امیرعباس
ما تازه یک بسته استارتر خریدیم. پول گذشت با این حال ما چیزی برای نشان دادن آن نداریم...! عصبانی!!! 2.09 دلار
بارگذاری خود را باز نکرد فقط می خواهم که باز شود من دوست دارم دفعه قبل بازی کردم اما اکنون باز نمی شود
Flippy Knife Action gegv
بعد از آپدیت اخیر دورهای سرعت خیلی کند بود و تطبیق کاشی های خودکار حتی نمی تواند به 2 حمله برسد. چگونه قرار است سرعت دور و برنده باشد؟
من نمی توانم از تکنیک گمشده luinor Bey استفاده کنم زیرا خراب است
آنلاین ن من هم نت ندارم
Beyblade Burst Rivals Puzles rux
بازی بسیار خوبی است اما یک مشکل من نمی توانم لوت کریستال های آواتار خود را باز کنم و اکنون نمی توانم همه لوت هایم را باز کنم برای یکی که می توانم مستقیماً باز کنم که زمان لازم نیست قبول کنم
برای من نمیاد
توسعهدهندگان بازی را باز نمیکند و باگهایی را که اغلب به وجود میآیند برطرف نمیکند، من که خودم یک توسعهدهنده نرمافزار هستم، به آنها توصیه میکنم در یک بازی متمرکز بمانند.
من می توانم آموزش را انجام دهم اما وقتی به بازی برگشتم بازی من خراب می شود و سپس می رود
چرا از باز میره بیرن
به نوعی احمقانه است که من بی انصافی هستم، زیرا وقتی می گوید یک نوع حمله دارای مزیت از نوع استقامتی است، من با پایان انفجاری شکست می خوریم و یک جور ناعادلانه است که می گوید من یک مزیت هستم، حتی اگر زمانی که من به یک نوع استقامتی می باختم. من یک نوع حمله هستم که به این معنی است که این احمقانه ترین و دروغگویی بازی است که من تا به حال دیده ام
خیلی عالی بود
بازی بدی نیست، کاملاً آن را دوست دارم، اما اگر pvp داشته باشید، فوق العاده زیبا خواهد بود. زمانی که pvp در دسترس باشد 5 ستاره قرار می دهد.
در بهترین حالت متوسط است. بسیار تکراری است، در واقع آنقدر تکراری است که تخته پازل شما هر بار که بازی میکنید یکسان است و به شما امکان میدهد ترکیبهای ترکیبی بسیار سازگاری داشته باشید. آموزش هیچی توضیح نمیده هر برد یک لوت باکس می دهد. هر لوت باکس دارای یک تایمر 3 تا 12 ساعته است. یک ارز ممتاز وجود دارد که می توان آن را به طور مکرر به دست آورد، حیف است که هر بار که از آن استفاده می کنید هزینه زیادی دارد. لوتباکسها از دسترس خارج شدهاند و شما بی خود را همانطور که در نمایش میتوانید سفارشی میکنید. بازی خوبی نیست
من به این 2 امتیاز میدم چون تبلیغات زیادی وجود داره!!!!وقتی همیشه برنده و باختم همیشه تبلیغات هست و همیشه دوباره راه اندازی میکنم!!!!!!!!! ?😢😢😢🥺🥺🥺
Screenshot and post a photo below of your highest leveled Bey in the BEYBLADE BURST RIVALS APP!!! Don't forget to tag us and hashtag #BEYBLADEBURSTRIVALS to
دلیل اینکه من به آن 4 ستاره می دهم این است که شما باید 12 ساعت، 4 ساعت یا 8 ساعت صبر کنید تا یک جعبه بی را باز کنید که آن بیگ ها نیز نمی خواهند. . بهبود اینو....بیش از 2 سال دارم اینو بازی میکنم و هنوز واندر والتریک رو نگرفتم 😒😒😒😒.....تجربه خیلی بد برای اون مگر اینکه این بازی عالی باشه....😃😃😃 😃همچنین داده های زیادی می خواهد پس لطفا آن را مرتب کنید 😒😒😒😒
سلام لطفاً بگید چرا نمیاد من فقط یک فرفره را میبینم که میچرخد
خوبه
خوبه ولی برای هارو فرفره شو قوی میده
بهتریان بروز رسامیان "جبهه هشو تقير كرد ايلان 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 starh mm
خیلی بده من این حرفداره خیلی بدهههههه
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
این یک بازی عالی است، بهتر است یک بازیکن بتواند به دیگران بیل بدهد
بازی به خودی خود عالی است اما من مشکلاتی با حالت چند بازی دارم. هیچ رقیبی پیدا نمی کند و خیلی سریع تمام شد. میشه درستش کنید لطفا؟؟؟
بازی تمام وقت سقوط است. فقط 1 دقیقه کار کنید و بازی خاموش است. همیشه . لطفا اشکال را برطرف کنید. در بازی.
من آن را دوست دارم، ای کاش من قسمت معمولی قند بیبلید بودم
تبلیغات خیلی زیاد است شما باید تبلیغات را متوقف یا کاهش دهید به جز اضافه می کند که بازی عالی بود امیدوارم این برای همه مفید باشد